WE ARE GUILD

WE ARE

GUILD

Cine suntem?
De ce Leaders Guild?

Comunitate de lideri autentici și pasionați de creștere personală, profesională și spirituală care promovează o cultură a integrității, excelenței, compasiunii, dialogului și respectului.

Viziune

Credem că impactul unei asemenea comunități se regăsește în dezvoltarea societății, creșterea încrederii, vieții armonizate, familii sănătoase, colegialitate, afaceri etice și lista poate continua. Generația următoare are nevoie de modele de lideri care trăiesc o viață holistică, o viață în care planurile personale, profesionale și spirituale sunt armonizate.

Scop

Ne propunem să investim într-o transformare pozitivă a societății prin modele de lideri integri. Creăm comunități locale de lideri responsabili care promovează o cultură a integrității, excelenței, colaborării, dialogului și respectului.

Misiune

Întemeiem și facilităm contexte de încredere unde liderii sunt provocați să se dezvolte din toate punctele de vedere. De asemenea, generăm contexte de implicare în societate pentru liderii responsabili care sunt dispuși să se implice și să contribuie cu experiența, cunoștințele și resursele lor.

Valorile
Leaders
Guild

Ne dorim să fim un vector de schimbare cu accent pe următoarele priorități:

Antreprenoriat și afaceri
Educație
Sănătate
Artă și Cultură
Excelență

Suntem lideri pasionați de ceea ce facem și ne dorim să facem lucrurile cu excelență pentru a avea un impact pozitiv în viața celor din jurul nostru.

Dialog

Ne respectăm unii pe alții, discutăm și dezbatem deschis convingerile noastre diferite, într-un context sigur și de încredere.

Încredere

Suntem deschiși, transparenți și vulnerabili legat de domeniile în care avem de crescut. Deseori, învățăm mai multe din greșelile noastre decât din succese.

Contribuție

Împărtășim din experiența și resursele noastre cu cei din jurul nostru, astfel încât fiecare să poată crește.

De ce să te alături comunității?

Dacă vrei să fii inspirat și provocat să îți atingi potențialul maxim prin creștere și dezvoltare continuă din punct de vedere profesional, personal și spiritual, atunci hai cu noi!

Fiecare context este atent gândit pentru a facilita un networking sănătos și pentru a ne conecta și împrieteni cu alți lideri influenți care au drept valori integritatea, excelența, contribuția și transparența. Credem că este o nevoie evidentă de lideri integri, autentici, asumați, responsabili și activ implicați în societate. De aceea, dezvoltăm comunități de lideri care își propun să devină oameni mai buni și profesioniști mai eficienți, pentru a trăi o viață semnificativă, cu impact.

Ce ne face
diferiți?

În comunitățile GUILD, liderii sunt dispuși să contribuie și să-i ajute pe ceilalți cu experiența și resursele lor. Liderii au curajul să fie deschiși, vulnerabili și transparenți, deoarece au siguranță asupra identității, scopului și misiunii lor în viață.

Fiecare lider poate să împărtășească provocările și bucuriile personale și să primească sprijin și suport din partea altor lideri cu experiență. Relațiile și legăturile devin foarte puternice între liderii din GUILD.

Poți să intri în GUILD doar pe bază de invitație. Nu există un cost pentru a deveni membru.

În GUILD, nu există un interes financiar, oamenii nu vin pentru a obține avantaje sau beneficii pentru ei înșiși sau pentru organizațiile lor.