Dezbateri intense pe teme complexe

Ce sunt
Guild Shares?

Grupuri închise, de aproximativ 12-15 lideri, care se întâlnesc bilunar la un mic-dejun cu discuții. Schimbarea pornește mereu dintr-un nucleu de oameni pasionați de creștere.

Care este scopul
și care sunt
valorile
promovate?

Să creăm relații de încredere cu alți antreprenori și oameni de afaceri pentru a crește și a ne dezvolta din punct de vedere profesional, personal și spiritual, împărtășind din experiența noastră și fiind gata să facem schimbări eficiente și durabile în viețile noastre.

Întâlnirile sunt facilitate rotativ de unul dintre lideri și sunt confidențiale, orientate spre învățarea din experiența celorlalți. Membrii grupului se sprijină unul pe celălalt, împărtășesc din propria experiență și fac schimb de cunoștințe.

Dezvoltarea
caracterului

Nu dezvoltare personală, ci devenire. De multe ori devenirea e o călătorie spre noi înșine. Cei mai mulți oameni nu se opresc prea des să se întrebe în mod onest pe ei înșiși dacă trăiesc cu intenție, cu semnificație și scop. Guild este o comunitate onestă, în care membrii sunt cine sunt, nu cine vor să pară.

Promovarea învățării și cooperării între indivizi

Care trec dincolo de o abordare tranzacțională, de networking, și merg înspre esența lucrurilor: nu ce pot obține, ci cum mă pot oferi mai bine? Ce pot face ca viața mea să aibă un impact mai mare prin dăruire, nu prin ambiție egoistă. Cum putem contribui împreună la binele societății în ansamblul ei?

Stimularea conversațiilor cu adevărat importante

Cele mai bune conversații sunt cele oneste, în care oameni liberi discută despre viața care merită cu adevărat trăită, dincolo de etichete, așteptări culturale, clișee și prezumții.